info@bertobouwenproject.nl
06 159 072 40

Uw verswinkel verbouwen is onze specialiteit

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van slagerijen, groentewinkels en bakkerijen.

Wij ontzorgen u als winkelier door de totale projectbegeleiding op ons te nemen. Wij strippen de winkel en maken deze geheel naar uw wens. Klaar voor de (her)opening! Dit doen wij samen met onze vaste onderaannemers en leveranciers. Wij werken al geruime tijd samen en zijn goed op elkaar ingewerkt, waardoor wij oplossingsgericht werken en snel kunnen schakelen.

IMG_2344

Persoonlijk, eerlijk en flexibel

Berto komt bij u langs om persoonlijk de werkzaamheden door te spreken waarna hij een duidelijke offerte voor u maakt. Onze offertes zijn eerlijk en realistisch. Daarbij is het onze insteek om, binnen de besproken punten in de offerte, te voorkomen dat u achteraf met meerkosten wordt geconfronteerd. Uiteraard blijven wij flexibel. 

Heeft u tijdens de bouw wensen of wijzigt er onverhoopt iets dan wordt dit duidelijk met u besproken en weet u waar u aan toe bent

Projecten
van BB&P

Wat klanten over ons zeggen...

“Wij hebben in januari 2020 een pand gekocht wat wij wilde verbouwen tot een mooie nieuwe slagerij. Na meerdere aanbevelingen uit verschillende hoeken zijn wij in contact gekomen met Berto Bouw. Wat begon als een zakelijke samenwerking werd een openhartige en eerlijke zakelijke relatie waarbij alles bespreekbaar was. Berto en zijn in- en extern team adviseerde ons waar nodig bij het maken van de juiste keuzes. Een negen is voor Berto Bouw niet genoeg, hij zal altijd voor een 10 gaan. Evengoed als wij er niet aanwezig waren was het volste vertouwen daar, dat alles werd opgeleverd zoals afgesproken, zelfs soms boven onze verwachting. Wij kunnen dan ook niet anders als iedereen Berto Bouw & Project aanbevelen."
Koen en Myra van Vugt
Slagerij van Vugt, Drunen

Samenwerkingspartners

Uw verswinkel verbouwing door ons laten uitvoeren?

Neem dan snel contact op met Berto en uw verbouwing is al een stap dichterbij!

Contact

Berto Bouw & Project BV
Eesveenseweg 32
8332 JB STEENWIJK

(+31) 06 159 072 40

info@bertobouwenproject.nl

Kamer van Koophandel: 71608648

BTW nummer: NL858781487B01

Bankrekeningnummer: NL45RABO0175445958

Berto's Instagram

Volg ons op