info@bertobouwenproject.nl
06 159 072 40

Specialist op het gebied van totaalprojecten

Wij kunnen u bijstaan bij de verbouwing van uw keuken, bedrijfspand of compleet restaurant. Wij coördineren de hele verbouwing en voeren alle verbouwwerkzaamheden uit. 

Ons doel is u tijdens de verbouwing te begeleiden en te ontzorgen. Dit doen wij middels onze persoonlijke benadering en nuchtere kijk op zaken. Wij hebben een compleet aanbod door de nauwe samenwerking met onze partners. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen hierdoor snel schakelen en oplossingsgericht werken.

IMG_2344

Persoonlijk, eerlijk en flexibel

Berto komt bij u langs om persoonlijk de werkzaamheden door te spreken waarna hij een duidelijke offerte voor u maakt. Onze offertes zijn eerlijk en realistisch. Daarbij is het onze insteek om, binnen de besproken punten in de offerte, te voorkomen dat u achteraf met meerkosten wordt geconfronteerd. Uiteraard blijven wij flexibel. 

Heeft u tijdens de bouw wensen of wijzigt er onverhoopt iets dan wordt dit duidelijk met u besproken en weet u waar u aan toe bent

Projecten
van BB&P

Wat klanten over ons zeggen...

“Berto en zijn team hebben onze badkamer verbouwd. We wilden die graag in de jaren 30 stijl van het huis. Geen standaard klus dus. In Berto hebben we een creatieve, meedenkende en nauwkeurige vakman gevonden!"
Bas en Esther van Dongen
Steenwijk

Samenwerkingspartners

Uw totaal project door ons laten uitvoeren?

Neem dan snel contact op met Berto en uw verbouwing is al een stap dichterbij!

Contact

Berto Bouw & Project BV
Eesveenseweg 32
8332 JB STEENWIJK

(+31) 06 159 072 40

info@bertobouwenproject.nl

Kamer van Koophandel: 71608648

BTW nummer: NL858781487B01

Bankrekeningnummer: NL45RABO0175445958

Berto's Instagram

Volg ons op