info@bertobouwenproject.nl
06 159 072 40

De mens achter Berto Bouw & Project

”vakman – mensenmens – duizendpoot – echtgenoot – vader – clubmens – structuur – snel schakelen – op tijd arriveren”

“Ik ben Berto Bisschop en sinds 2013 eigenaar van Berto Bouw & Project.

Als allround timmerman heb ik bijna 30 jaar ervaring in de bouw, waarbij ik ervaring heb opgedaan in een breed scala aan werkzaamheden; van grote (nieuw)bouw projecten tot kleinschalige privé-opdrachten.

Voordat ik voor mijzelf begon ben ik als uitvoerder/projectleider ingezet bij projecten voor vernieuwing van bedrijfskeukens en restaurants. Mijn taak omvatte coördineren en begeleiden van de projecten en het bewaken van de planning: veel projecten waren een grote uitdaging waarbij mijn persoonlijke benadering en goed ad hoc denken voor de opdrachtgevers van grote waarde is gebleken.”

IMG_2343
Auto's

Kwaliteit op maat, flexibel en betrouwbaar.

“Mijn keuze om Berto Bouw & Project te starten komt voort uit mijn behoefte om meer mensgericht te kunnen werken. Berto Bouw & Project wil de wens van de klant centraal te stellen. Bij Berto Bouw & Project vind ik de uitdaging en voldoening in het werk en benut ik mijn competenties volledig.

Onze missie is dan ook; Kwaliteit op maat, flexibel en betrouwbaar. Door een persoonlijke benadering komen tot een klantgerichte en passende totaal oplossing bij al uw bouwprojecten.

Inmiddels is Berto Bouw & Project bv uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf met 5 medewerkers. Onze medewerkers dragen bij aan onze missie en samen met hen staan ik voor u klaar!” 

Naast timmerman en ondernemer ben ik echtgenoot en vader van een zoon en een dochter. Ik ben een echte work-a-holic, maar mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn gezin en met vrienden.”

Uw project door ons laten uitvoeren?

Neem dan snel contact op met Berto en uw verbouwing is al een stap dichterbij!

Contact

Berto Bouw & Project BV
Eesveenseweg 32
8332 JB STEENWIJK

(+31) 06 159 072 40

info@bertobouwenproject.nl

Kamer van Koophandel: 71608648

BTW nummer: NL858781487B01

Bankrekeningnummer: NL45RABO0175445958

Berto's Instagram

Volg ons op